En dat zegt ons i-Run team
Geef jezelf een boost dankzij de wetenschap!
Vul je energieniveau aan en functioneer in de beste omstandigheden met de preparatie voor drank Maurten Drink Mix 320. Dankzij een innovatief recept voel je de trots om altijd het maximale te geven.
De revolutionaire Hydrogel-technologie maakt het mogelijk voor je lichaam om zonder moeite alle voordelen van maltodextrine en fructose op te nemen. Dit proces vormt een fijne waterige structuur die je voorziet van een koolhydrateninname die je een bron van energie biedt gedurende je inspanning.
Voor een optimale oplossing wordt aangeraden om het te combineren met water met een calciumgehalte van minder dan 40 milligram per liter. Het verkregen resultaat kan vlak voor de activiteit, tijdens je sportieve sessie of nadat deze is afgerond worden geconsumeerd.
Belangrijkste kenmerken van de preparatie voor drank Maurten Drink Mix 320
- Te consumeren voor, tijdens of net na de inspanning
- Hydrogel: bevordert de opname van koolhydraten voor maximale energievoorziening
- Maltodextrine en fructose: energie
- Alginaat en pectine: voedingsvezels die de hydrogel vormen
- 1 zakje van 80 gram
Technische beschrijving
Ingrediënten :
Maltodextrine, fructose, pectine, natriumalginaat en natriumchloride.
Voedingswaarde per portie van 80 gram (een zakje) :
- Energie : 1343 kJ, 320 kcal
- Vetten : 0 g
- waarvan verzadigde vetzuren : 0 g
- Koolhydraten : 79 g
- waarvan suikers : 33 g
- Eiwitten : 0 g
- Zout : 0,5 g
Bereiding :
Mix de inhoud met 500 ml water. De effectiviteit van het product hangt af van het naleven van de hoeveelheden. Goed schudden om de inhoud te verdunnen en de drank te consumeren voor, tijdens of na een activiteit. Het gemengde product moet dezelfde dag worden geconsumeerd.
Technologiën
-
Hydrogel
Hydrogels worden veel gebruikt in de voedingssector, vaak als verdikkingsmiddelen. Een hydrogel is een biopolymeer en heeft een waterige structuur met zeer fijne poriën. Het is een driedimensionaal netwerk dat water kan vasthouden.
Bij Maurten wordt de productie van hydrogels gedaan met natuurlijke voedingsingrediënten. De structuur is ontwikkeld met de meest efficiënte energiebron: koolhydraten.