En dat zegt ons i-Run team
Geadopteerd door de beste sporters ter wereld, concentreert de voorbereidingsset voor dranken Maurten Drink Mix 320 CAF 100 een explosieve dosis energie om altijd het maximale uit je sportprestaties te halen.
De revolutionaire Hydrogel-technologie stelt je lichaam in staat om zonder moeite alle voordelen van maltodextrine en fructose te absorberen. Dit proces vormt een fijne waterige structuur en biedt je een inname van koolhydraten (80 gram per zakje) die je een energieboost geeft gedurende je inspanning.
De aanwezigheid van cafeïne zorgt voor een boost-effect dat je alertheid optimaliseert en je helpt vermoeidheid te vermijden tijdens zware momenten of aan het einde van een wedstrijd. De gunstige eigenschappen voor de prestatie helpen om de waarneming van inspanning en pijn te verminderen.
Voor een optimale oplossing wordt aangeraden om het te mengen met water met een calciumgehalte van minder dan 100 milligram per liter. Deze energiedrank bestaande uit koolhydraten en cafeïne kan net voor de activiteit, tijdens je sportieve sessie of daarna geconsumeerd worden.
Belangrijke punten van de voorbereidingsset voor dranken Maurten Drink Mix 320 CAF 100
- Te consumeren voor, tijdens of direct na de inspanning
- Hydrogel: bevordert de opname van koolhydraten voor maximale energie-inname
- Cafeïne 100 gr per zakje: boost-effect, vermindering van inspannings- en pijnperceptie
- Maltodextrine en fructose: energie
- Alginaat en pectine: voedingsvezels die de hydrogel vormen
- 14 zakjes van 80 gram
Technische beschrijving
Ingrediënten per portie
Maltodextrine, fructose, pectine, cafeïne, natriumalginaat en natriumchloride.
Voedingswaarde per portie van 80 gram (een zakje)
PER 100 G / PER ZAKJE (80 G) | |
Energie | 1 683 kJ, 400 kcal / 1 343 kJ, 320 kcal |
Vetten – waarvan verzadigde vetten | 0 g / 0 g 0 g / 0 g |
Koolhydraten – waarvan suikers | 99 g / 79 g 41 g / 33 g |
Eiwitten | 0 g / 0 g |
Zout | 0,63 g / 0,5 g |
Bereiding
Meng de inhoud van elk zakje met 500 ml water en schud goed totdat het product volledig is opgelost. Let op, je moet ervoor zorgen dat je de juiste verhouding krijgt zodat de hydrogeltechnologie al haar voordelen kan bieden. Het product is ontworpen om te worden gemengd met water dat een calciumgehalte van 80 mg/l heeft. De sportdrank moet een paar minuten voor, tijdens en/of direct na de activiteit worden geconsumeerd.
Technologiën
-
Hydrogel
Hydrogels worden veel gebruikt in de voedingssector, vaak als verdikkingsmiddelen. Een hydrogel is een biopolymeer en heeft een waterige structuur met zeer fijne poriën. Het is een driedimensionaal netwerk dat water kan vasthouden.
Bij Maurten wordt de productie van hydrogels gedaan met natuurlijke voedingsingrediënten. De structuur is ontwikkeld met de meest efficiënte energiebron: koolhydraten.