I-RUN Running Trail Fitness

En dat zegt ons i-Run team

Bedacht om je sportprestaties te voeden, de Gel 160 Maurten voldoet aan de vraag naar een grotere aanvoer van koolhydraten tijdens lange en zware sessies. 

Dankzij de Hydrogel-technologie biedt dit unieke recept je de mogelijkheid om tot 100 gram koolhydraten per uur binnen te krijgen. Deze innovatie is een combinatie van natriumalginaat en calciumcarbonaat, wat het opnameproces aanzienlijk vergemakkelijkt voor uitzonderlijke resultaten. 

Je profiteert van een energieboost die volledig in lijn is met wat je lichaam kan verbruiken. Deze combinatie van fructose en glucose stelt je in staat om altijd je potentieel maximaal te benutten en records te breken.

Voor een perfect gebruik wordt aangeraden om het net voor de activiteit te consumeren, tijdens je sessie of zodra deze is afgelopen.

Belangrijkste punten van de Gel 160 Maurten

  • Te consumeren voor, tijdens of direct na inspanning
  • Hydrogel: bevordert de opname van koolhydraten voor maximale energieaanvoer
  • Glucose en fructose: energie
  • Alginaat en calciumcarbonaat: componenten van de hydrogel
  • 1 gel van 65 gram 
  • Gel 100 vs Gel 160*

* De Gel 100 bevat 25 gram koolhydraten en de Gel 160 bevat 40 gram. Beide formaten zijn onderling uitwisselbaar, afhankelijk van de trainings- of racesituatie. Het is een systeem dat atleten in staat stelt hun voedingsstrategie te verfijnen.

Meer zien Minder zien

Technische beschrijving

Ingrediënten:

Water, glucose, fructose, calciumcarbonaat, gluconzuur, natriumalginaat.

 

Voedingswaarde per zakje van 65 gram (een gel):

  • Energie: 691 kJ, 162.5 kcal
  • Vetten: 0 g
  • waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
  • Koolhydraten: 40 g
  • waarvan suikers: 40 g
  • Eiwitten: 0 g
  • Zout: 81.2 mg 
Meer zien Minder zien

Technologiën

  • Hydrogel

    Hydrogels worden veel gebruikt in de voedingssector, vaak als verdikkingsmiddelen. Een hydrogel is een biopolymeer en heeft een waterige structuur met zeer fijne poriën. Het is een driedimensionaal netwerk dat water kan vasthouden.

    Bij Maurten wordt de productie van hydrogels gedaan met natuurlijke voedingsingrediënten. De structuur is ontwikkeld met de meest efficiënte energiebron: koolhydraten.

Maurten Gel 160
Maurten Gel 160
5.00 €