En dat zegt ons i-Run team
Ideaal voor het hardlopen, de fiets of zelfs de triatlon, de Maurten Solid 160 Cacao energiereep bevat de essentiële ingrediënten voor prestaties.
Dunner en deelbaar in twee stukken, dit formaat maakt het gemakkelijker om te eten tijdens lange afstanden.
Aanvullend op de hydrogel, is de reep gemaakt op een gezonde basis van haver en rijst. Zo profiteer je van een interessante bron van koolhydraten om energie te verbruiken of te herstellen na inspanning.
Het natriumgehalte helpt je reserves te herstellen na een intense inspanning.
Belangrijke punten van de Maurten Solid 160 Cacao reep
- Te consumeren voor, tijdens of na inspanning
- Dunner formaat en deelbaar in twee stukken
- Kan als tussendoortje worden gebruikt
- Aanvullend op de hydrogel
- Gemaakt van haver en rijst : bron van koolhydraten
- Natrium : herstelt de reserves na inspanning
- 12 repen van 55 g elk (27,5g per stuk)
- 160 kcal per reep
- Vegetarisch en veganistisch
- Smaak cacao
Technische beschrijving
Ingrediënten :
Glucose-fructosestroop, glutenvrije haver, maltodextrine, rijstmeel, suiker, zonnebloemolie, glucosestroop, gereduceerd cacaovet, havervlies, zout, emulgator (zonnebloemlecithine), rijstextract.
KAN SPOREN BEVATTEN VAN: MELK / SOJA / GLUTEN / SESAM / NOTEN / PINDA'S.
Voedingsinformatie per 1 reep (55g) :
Energie | 204 kcal / 862 KJ |
Vetten | 3.2 g |
Waarvan verzadigd | 0,6 g |
Koolhydraten | 40 g |
Waarvan suikers | 19.1 g |
Vezels | 2.2 g |
Eiwitten | 2.6 g |
Zout | 0,62 g |
Technologiën
-
Hydrogel
Hydrogels worden veel gebruikt in de voedingssector, vaak als verdikkingsmiddelen. Een hydrogel is een biopolymeer en heeft een waterige structuur met zeer fijne poriën. Het is een driedimensionaal netwerk dat water kan vasthouden.
Bij Maurten wordt de productie van hydrogels gedaan met natuurlijke voedingsingrediënten. De structuur is ontwikkeld met de meest efficiënte energiebron: koolhydraten.